dilluns, 7 de novembre del 2011

Lavanda i bolets…..interessant combinació… perquè no?



Participar amb la Diana Espinosa de Kukles,ha estat molt gratificant.


Veure el que pot fer amb la lavanda ha estat molt gustos per a tots aquells que es van apropar a la parada, on van tastar les magdalenes amb glacejat de lavanda; brioix de bolets amb herbes i tartaleta de formatge amb fruits vermells.

tot mostres del que es pot arribar aprendre en els tallers que Kukles realitza.

També els restaurants sense gaire temps o poques ganes van poder veure en Kukles un servei tècnicament professional però amb l’anima curosa i casolana, en la seva oferta de “elaborem els seus postres a la seva cuina”. Un servei que enriqueix i personalitza la oferta gastronòmica de cada restaurant.

Pel que fa a la Lavanda, tot i que no és un article de proximitat, ha estat omnipresent en segles de historia mediterrània en general i familiarment en la pròpia de la mà de les nostres avies en particular. Sempre ho ha fet però en el seu aspecte perfumistic i /o d’ambientació. Per aquesta raó a l’Agrofira El Jardí Secret hi participa, sobre tot, amb la lavanda alimentaria, ideal per a fer: infusions i tota mena de plats (rostits, peix, arròs, cremes, galetes...magdalenes....) utilitzant-la com a planta aromàtica, tipus romaní o farigola.

Només resta agrair a tots aquells que ens van visitar i recordar-los que estem a www.kukles.com i a www.tresorsdeljardisecret.blogspot.com , aparador de tots aquells que no ens poden visitar.








A l’Agrofira de Tiana, El jardí Secret exposa la lavanda alimentaria, mimada i recollida a la Provença (França) per un ús culinari, tant com a planta aromàtica, en aquest sentit cal guiar-se pel romaní i la farigola, doncs també és forta; com a protagonista d’una equilibrada infusió. que a l’hora que es prepara, ens perfuma la casa.
Enguany però s’ha enriquit la participació amb la Diana Espinosa de Kukles ,una empresa que es dedica a ajudar a que ens re trobem amb l’esperit de la cuina, tal i com ella explica:

"En "Kukles" creemos que en los fogones de cada cocina se cuecen los alimentos, inspiran, fortalecen y restauran. Así mismo, nos interesa que los alimentos estén bien preparados, conserven sus características sensoriales y sean seguros para quien los consume.

Queremos que nuestros sabores y saberes lleguen a la gente por lo que organizamos talleres de cocina y pasteleria en distintos espacios”. (www.kukles.com)

També fan pastisseria casolana a i per a restaurants, a la seva pròpia cuina.. i és clar jo m’he engrescar i compartirem espai a l’Agrofira.



Esteu tots convidats!!!!