dijous, 14 de març de 2013

Barreges Aromàtiques

Amb la paciència del temps, s’elaboren les barreges, conscient del gran valor del que tinc davant. Fulles, flors, llavors, reïnes i fustes, insisteixen un cop mortes en  regalar-nos les seves virtuts.

Les  barreges oloroses d’El Jardí Secret, s’han mimat constantment fins estar madures per omplir un flascó que decora una etiqueta amb vocació de punt, l’acompanya un vial amb l’oli essencial que ha fusionat la barreja, així quan les olors entre mig de les nostres llars, s’esvaeixin, es puguin retrobar amb el seu origen.

Aquests ambientadors fets amb elements naturals, no duren sempre, ni tenen una persistència lineal però al igual que una flor del jardí davant d’una artificial, el seu temps està ple de sensacions que reforcen els nostres records.

Conte Floral

Lavanda Especiada
Pètals Cítrics

Tres són les composicions que es presentaran a BadaTerra “Pètals Cítrics”, “ Lavanda Especiada” i “Conte Floral”No són «  popurris » ni “només lavanda, són la voluntat de retrobar les formes aromàtiques simples i gratificants del passats. 

Ara que sovint ens omplim la boca amb paraules com “la reutilització”i “la biodiversitat”; que fem servir “canals alternatius” en matèria de salut i benestar;  que ens empenyem uns als altres per  tenir present una “consciencia ecològica” diària i que reneguem amb  to de fagot a l’hora de pagar els impostos que genera el reciclatge, continuem utilitzant barreges industrials que han estat prèviament desinfectades.
Les Barreges Aromàtiques són una proposta a encetar a partir d’una base que, macerada durant dos mesos, ofereix l’espai i les eines per realitzar la pròpia personalització.   


Espero que us agradi!